Hej Snopp!


Stekt.

Har tagit det lugnt hela dagen. Legat ute i 3h ungefär och solat, sedan blev det gym i någon timme med. Härligt faktiskt! Börjar nästan bli neger fan... Nej skojar bara, men har iallafall fått färg! Super!

Tilda tycker jag är snygg.


Sämst.

Jag vet att jag är sämst på att blogga, men jag orkar bara inte! Orkar inte ta nya bilder och orkar inte skriva. Men eftersom jag har det så tråkigt just nu så kan jag ju skriva lite. Har nog aldrig haft det så tråkigt som jag har det just nu! Mina närmsta vänner är bortrest och dom som är kvar i Sverige ska dra och festa, men jag orkar inte göra det. Är helt ensam hemma, buhuhu! Ha så sjukt tråkigt så att jag har lust att gå och lägga mig nu!
Gammal bild!

Schuuuulaaan!

Såhär tråkigt har jag det på lektionerna!

Tilda Neale här.

ja, jag hjälper Alex att uppdatera för han e S-Ä-M-S-T på det.
Men problemer är... vad ska man skriva om?
Alex sjuka fobi för spindlar? att en mini spindel i sängen får han att pissa på sig och jag får vara manlig och ta bort den eller när det var en spindel på väggen och hans mamma fick ta sin toffel å smälla till den när han stod i ett hörn och skrek som en lite flicka? ... näääh... okej ska inte säga ngt när jag själv börjar gråta när jag ser en äggplanta.
Och om jag ska skriva om hur mycket jag älskar alex kommer detta inlägget ta flera dagar att skriva...
Eller om hur jag å alex träffades och första gången han skrev till mig på FB skrev han " hej vad heter du?"... näh.
Hur många gånger jag har rättat Alex kinesiska fast jag inte ens i asiat? mmmneeä...
Nae detta inlägget blev inte bra fast ni fick lära känna LITE ( finns mycket mer) om mes Alex.
Till dig älskling <3

Kladdkaka.

Kom precis hem från gymmet. Helt slutkörd! Men nu ska jag gå och ta en dusch! Efter det blir det film och kladdkaka. Sjukt längesen jag åt det. Men mamma hade köpt hem kladdkakan idag så varför inte ta en bit om inte hela!

Oasen Fondue

Lite bilder från min och älskling 1 års dagen då vi va ute och åt på Oasen Fondue. Det va gott och mysigt! Men Toblerone fondue va extrem gott!

RSS 2.0